“Шествие за Семейството ще се проведе в София на 22-ри юни

...
“Шествие за Семейството ще се проведе в София на 22-ри юни
Коментари Харесай

„Шествие за семейството” днес в София

“Шествие за Семейството ” ще се организира в София на 22-ри юни 2024 година като част от интернационалната самодейността " Месец на фамилията ".

 Целта на мероприятието е да принуди страната да стартира ясна и съответна политика по въпроса с демографския колапс в страната.  

Шествието през 2021-ва събра към 400 души, през 2022-ра над 2000, а през 2023-та близо 6000. Тази година уредниците чакат да доближи рекордните 10,000 души, трансформирайки се в най-голямото, годишно, публично мероприятие в страната. 

Поканени са всички наставнически организации, публични клубове и жители, които застават в отбрана на правата и суверенитета на индивида и обичайното семейство.

“Ние имаме вяра, че всевъзможни опити за завладяване на този месец, отдаден на децата и фамилията, от леви и демократични идеологии не могат, и няма да съумеят в България. Тук, където демографската рецесия е най-страшна, ние ще посветим всичките си сили на опазване и подкрепяне на обичайните форми на фамилни връзки. Защото единствено те могат да бъдат гръбнака на едно общество, на един народ, на една страна ”, споделя Кристиян Шкварек, ръководител на фондация “Консервативно общество ” и съорганизатор на събитието.

“Заедно с специалисти сме изготвили демографска тактика за България до 2050-та година, която да вземе радикални ограничения за битка с демографската рецесия в страната. Ще настояваме да представим тактиката на идващия постоянен кабинет, който и по всяко време той. Защото време за губене, или изпробване с деструктивни, постмодерни идеологии и моди, просто нямаме ”, прибавя Давид Александров, ръководител на съдружие “Род ” и съорганизатор на събитието.

Шествието на фамилията ще се организира на 22-ри юни, площад " Александър Невски ". 10:30 ч. Шествието ще потегли в 11:30 по маршрут: Александър Невски, Народно Събрание, Софийски Университет, бул. Левски, бул. Патриарх Евтимии, Кравай, НДК билетен център. 

Организаторите припомнят, че шествието е прецизно деполитизирано. Единствените знамена, които е разрешено да се веят са българският и тези на самодейността.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР